En torsdag hemifrån

Idag sitter jag hemma och jobbar och försöker verligen skriva en predikan om vårt evighetshopp. Det är inte så lätt när man har tusen olika funderingar som man vill få in i en predikan utan att det blir rörigt... Jag vill berätta att i himlen får man prinsesstårta, man måste inte vilja dö för att längta till himlen, och Jesus vill att alla ska komma dit. Det kan ju verka nog så enkelt, men när jag började skriva ner mina tankar så blev det bara rörigt.=(
Bloggpaus. Nu ska ni få er lite bilder till livs.

Min underbara svarta "Angel Wings"! Myser med den jämt!!=)

Jag tror våran kamera håller på ett ge upp. Korten blir bara sämre och sämre, oavsett inställning. :( Detta ska föreställa sjalnålen som jag har gjort till AW den svarta.=) Svart och rosa ståltråd vira runt. det blir riktigt effetktfullt faktiskt=)

Åh, det är så roligt att blogga, speciellt när man märker att folk faktiskt läser, och kommenterar det man skriver. Tack alla. Det är superroligt=D

Igår blev det istället för bak ett besök hos Charlotte och Viktor=) Trevligt. Dock hade elias inte sovit på HELA dan! så det vart inget långbesök, men de hann leka ett par timmar innan elias var alldeles för trött. Idag tänkte jag åka och handla lite ingridienser till äpplebullar och mer bröd. Det får väl bli en bakdag idag istället. =)


mmm, nybakt bröd. 3 stora limpor på en gång! =O Smarrigt! De är ljusa fast det är vanlig limpa för jag hade ingen mörk/brödsirap hemma=)

Nu får jag nog fila lite mer på den där predikan alltså... ni kan ju be en bön att det blir lite mer ordning och reda. ;) Hej så länge!


rubriker är överskattade... ;)

Jag kommer inte på nåt fyndigt för idag.

Min svarta "Änglavingar" är nu färdig och den fick en rosa kant. Den är lite tjockare och lite större än den turkosa. Jag har också lämnat den turkosa tillsammans med en sjalnål med turkos ståltråd virad runt i kyrkan för att lottas ut på försäljningen. Den ligger tillsammans med Herr Kanin i ett skåp. Jag får lägga upp bilder en annan gång för som vanligt har jag inte med någon sladd till kameran. =)

Det går framåt för citronen och den blir nog superskön, jag har stora planer för den sjalen...

Min bolero ligger där den ligger i sin väska.. suck. jag har nog fastnat lite tror jag, men det är ju så lite så lite kvar. jag borde verkligen bli klar nu! Sedan väntar knästrumpor med pepitarutor. Det blir minsann en utmaning det. Det jag inte gillar med strumpor är att man måste göra två stycken... hmm, ja alltså, när man tycketr att yes nu är jag klar, så har man likväl en likadan strumpa kvar! De tycks dessutom aldrig bli likadana för mig, men nu ska jag lyckas!!

Idag blir det jobb. (gudstjänstordning, pedikan och pslamkoll) sen har jag bestämt att jag oxh elias ska leka och kanske baka äpplebullar! (Mums!) Igår bakade jag tre limpor!! =O

Hembakt är ändå det allra bästa! Vi ska försöka baka mera bröd själva. Det gick förvånansvärt smidigt igår. Jag hann både baka tre limpor, städa köket, och åka till stan och shoppa, mysa, fika och fisa runt med Lina. Det var fint. Men inga skor hittade jag=( Är så sugen på dessa: Midcut bootmen jag skulle behövt stl 39,5. 39 var precis för litet och 40 pracis för stort. =/ och det är syntet så de töjer sig inte heller, annars kunde man ju köpt 39... och jag vill kunna ha dem även utan raggisar.
Däremot en skaljacka till Elias och lite annat smått och gott.

Nu, back to work!
Hej!

Friday Night and the Lights are low, looking out for a place to go...

Då kan man komma till Johanneskyrkan.

Där är jag. Jag undrar en undring: Vem tar 3 kg centerchoklad från ett skåp som det står ANSTÄLLDA på? På det var man visst sugen på skumdelfiner. Emelie är liiite sur på den som snor godis för 120-150 spänn nånting. Morrr.

Nåväl.. Jag sitter i kyrkan och lyssnar på babblet från källaren. (nej jag hör inte vad som sägs bara att saker sägs.) Två timmar kvar av kvällen , och jag ska erkänna att jag längtar lite efter sängen...

FOLK värmer gott i hjärtat, fick med en skiva från svärföräldrarna, (lån eller gåva?? Ingen aning?! =O) Anyhow; Tack, den är fin.

Inget stickat när man är i kyrkan riktigt... Får liksom inte riktigt ro att sätta mig nånstans. (23 bast som man är är man ju alldeles för gammal för att få sitta med kidsen i sofforna, stol=obekvämt!!) ;) Men jag funderar starkt på att hitta ett bra program på nån PLAY sida och lyssna med ett halvt öra där och ett och ett halvt på vad som annars händer. Detta är ju ändå ungdomar man kan lita på, förutom när de bestämmer sig för att klättra i träd eller göra andra farliga saker. ;)


Btw så blev det sista avsnittet av Här Är Ditt Liv med Roy Andersson, munkar och lite bakgrundsspel från kyrksalen. Snart är det slut, och då ska det bli skönt med sängen, hur roligt det än är;)

Idag var det också urnsättning för farfar. Jag hade ordnat en liten cermoni, det blev jättefint och det kändes bra.

Nä, slut för nu.
Godnatt.

och så...

...var vintern här. Första snön har fallit (även om den är borta redan) och jag kan inte hjälpa att jag tycker om det lite grann. Men bara lite. En del av mig längtar tillbaka till sommaren och värmen. En del av mig vill ha julmys och glögg. Jag är i mitten.

Idag = en sådärbra dag.
1. jag glömde mina nycklar hemma. (åkte innan John men komme hem före.) =(
2. Jag glömde plånbok hemma. (körkort, pengar, allt.)

Stora sucken säger jag bara.

Nåväl, allt löser sig ju, det är bara så segt när dagarna int eblir som man vill. Imorgon är det urnsättning för farfar. jag ska visst säga något... än har jag inte kommit på vad... men det kommer nog.

nu bire till o göra nåt vettigt.
Hej.


onsdag speciale

egentligen skulle vi jobbat eftermiddag idag och Elias vara hos dagmamman sent, men vi tyckte alla det var synd att han skulle missa knytteskolan i skogen 2 av fyra veckor, så han fick komma kl nio, så hämtar jag honom tidigare. egentligen tycker jag bäst om att jobba på förmiddagen för då känner jag mig mest effektiv. Så vi får väl se om det är så det blir framöver också.

Imorgon är det nästan värst, även om det inte är varje torsdag som ser ut som imorn. Då ska jag hämta Elias kl 16.00 och sedan vara i kyrkan igen kl 18.00. Däremellan ska vi ha fått i oss middag... japp. det blir intressant.

JAg håller just nu på med en massa projekt, och jag har mycket runt mig och kring mig, så jag har inte riktigt tid att blogga varje dag som jag först hade tänkt, men jag får göra mitt bästa. helt enkelt. JAg har tre pågående projekt som jag aktivt jobbar med just nu. (Det ligger en del i olika påsar och lådor med, men de får ligga ett tag till.) Här är dessa tre:

En till "Änglavingar" blir det. Denna gången i svart. Ett tjockt, jättevarmt och jättemjukt akrylgarn. Inte vet jag vad de har gjort, men det är verkligen mjukt. Sedan blir det en spetskant i samma garn som den Lilla tröjjan. Kan bli effektfullt med en avslutande kant. Garnet heter Novita Sirkus. Virknål 7. Egentligen ska det nog vara virknål 8 för garnet känns lite för tjockt för 7an, men man tager vad man haver. =)

Bolero till mig=) Första plagget jag behåller själv tror jag. Det blir en bra höst/vinter överkofta tror jag. Bomull med lite viskos, så att den liksom gläser lite, det är ett "glatt" garn också. (dvs, det liksom glider på stickorna.) bara en ärm och sedan det fruktade resåret kvar. :/ Det är då jag är glaad att min stickguru Signe finns. Hon ska hjälpa mig så att resåret blir snyggt. Jag tycker det är görsvårt verkligen.


Och till sist, här har återigen Signe ett finger med i spelet, och även Jenny. De inspirerar till vackra spetsstickningar och SJALAR! =) Min första stickade sjal blir efter mönstret "Citron". Jag hittade det på www.ravelry.com där det även fanns översatt från orginalet engleska till svenska. Tacksamt för en nybörjare i både sjalstickning och stickning på engelska. =) det är i samma garn som Annas storkofta. men med mindre stickor. 5 ist. för 10. Annan effekt. Syggt. jag blir nöjd. Det är fint med "rynket " som blir när man först dubblerar och sen halverar maskor några varv.

Till sist; idag ber jag för och tänker på Linas farfar som ska opereras vid lunch. Hjälp gärna till.

Buss och kräm därute!

Virkad sjal "Angel Wings"

Namnet är på mönstret som kommer från en tjej på ravelry.com




Ser ni att det ser ut som "Änglavingar" ? Jag tycker det är ett riktigt vackert mönster i alla sin enkelhet. VAr osäker på garnet, men det blev helt okej. Dock följde jag inte mönstret på spetskanten eftersom jag använde ett mycket tunnare garn än i resten av arbetet, så jag improviserade fram något. Jag blev ganska nöjd, men jag skulle vilja göra den i ett tunnare garn också, eller möjligen ett tjockt med annan struktur och färg. får se om det blir en svart. KAnske lämnar jag den till kyrkan så att nån kan vinna den (eller kanske en bloggtävling som verkar vara inne nu;) Dock tror jag inte att underlaget är tillräckligt stort för en sådan;) jag har lämnat in kaninen med tröjjan iaf. Ska ta en bild sen. Han blev riktgit tjusig. Har blivit inspirerad av Signe och börjat sticka en sjal. jag tror den kan bli bra också, möjligen blir den lite liten, men det ska inte vara omöjligt att göra den större. =)


Liten tröjja



Bak och framstycke är stickat i ett stycke, inte runt utan från framsidan längst ner sedan uppåt och så avmaskar man för halsen och så stickar man upp de maskorna igen och stickar ner på baksidan uppifrån och ner. Sen stickar man på ärmarna sist. den passa npg en 7-8 månadersbaby. (får väl spara den till nåt framtida barn eller så) Tycker mycke tom färgerna. Härliga höstfärger=)
Mönstret kom jag på efter hand.

Käre Jesus

Bevara oss från idioter! ...

Igår lyssnade jag på Fritz Hilliges. Mitt hjärta är djupt berört... hur gör vi för att historien inte ska upprepas? När "högervindarna" blåser över världen... när folk är rädda för det som inte är som en själv... Om detta må ni berätta: Att alla människor oavsätt religion, folkslag, kön, livsstil, you name it är ovärderliga, dyrbara ädelstenar i och oändligt älskade av Gud. Vad vi än har för åsikter om människors syn på livet, glöm aldrig; du är aldrig värd MER än någon annan. ALLA är ALLTID LIKA mycket värda! Nämligen ovärderliga.
Jesus sade: Allt vad ni gör mot en av dessa mina minsta, det har ni också gjort mot mig!
Om du hellre tänker dig någon annan än Jesus, så gör det, men glöm det iallafall inte!

Så. Nu har jag skrivit av mig om det.

Det är riktigt höstrusk ute idag, jag blir sugen på att bara krypa upp i en soffa och mysa, men jag får vänta, för först blir det aktivitetskväll i Johanneskyrkan. Minior först och sen tonår. Ni är verkligen bäst, alla barn och ungdomar, ni gör så att jag alskar mitt jobb. Om någon av er läser detta vill jag säga det=) Mycket kärlek.


<3 ehh,ja, vad ska man säga. energidryck, fredagkväll, ungdomar=kaos. ;)

Vill också säga: Anna, jag älskar dig! Puss på nosen min vän!




hej och hå!

Tiden springer iväg och jag hinner inte allt jag skulle velat. =( Typ som att blogga mer och lägga in bilder. antingen glömmer jag sladden eller kameran på det ställe jag inte är. suck. Nu ska det snart bli cafékväll i Greggereds kapell, fritz Hilliges berättar om sina upplevelser i nazisternas arbetsläger.

Måste kila. Puss på nosen.

Okej

Jag försökte ju lägga upp bilder igår, men det gick inge bra.
Jag får ta hjälp i eftermiddag. Sorry.
Lägger upp lite random bilder så länge. de är också fina. speciellt de med det fina barnet på=)


ÖVerst: Elias är kanske 7 månader och läser duktigt sin djurbok.
Strumpan har Ebba fått.(hon fick en till varje fot faktiskt) Hon blev så tjusig så. Det är ett mönster från Allt om handarbetes stickmagasin tror jag. Alt. Kreativ stickning. Det fanns lite olika barnstrumpemönster. Men hälen var frocktansvärd... Gör jag inte gärna om. ;)
Mössan är av regnbågsgarnet i bomull som jag fick av Signe när hon varit på stickfest i Väst i våras! Fin mössa till fin kille! TAck!
LÄngst ner; Rutschkanelover! Det är visst det bästa som finns. Btw, inte en tår när vi kom till reservdagmamman idag heller. Stolt mor! =) Hästarna var ju så spännande: "Ihihihih!" Gick han in och sa. MAn ser ut till hästhagen från vardagsrumsfönstren, som går så långt ner att barnen når att se ut. =) Fint.

Idag står på schemat: Köpa potatisgratäng, göra klart häftet, Tänka igenom pratet, HA LEDARFEST 18.00!!=)
SKOJ!

Fridens liljor så länge!

Meh!

Skulle försöka lägga in en länk i förra inlägget det funkade inte. Skulle försöka lägga upp en bild och det funkade inte heller. Emelie sur =/

Nu äter jag mumsiga kycklingrester och skriver på mitt ledarhäfte som jag innerlligt hoppas ska bli klart Tills imorgon.

Får försöka komma bättre överens med bloggen senare. Jag ville läga upp en bild på en sjal jag virkar (ev. till julmarknaden här i kyrkan.) men det ville sig inte alls. Mönstret är iaf hämtat från en amerikansk tjej jag hittade på www.ravelry.com

Hoppas ni har det bra i hösten.

Puss och kram

Segheten till trots!

Har jag varit hyffsat effektiv idag. Jag har skrivit klart min presentation till torsdagens ledarefest och jag har fått gjort en del annat bra att ha gjort. Nu ska jag börja förbereda mig på att åka iväg för lite ärenden och sedan hämta E. Hoppas han kunde sitta still på korten. det är ju annars inte hans starka sida...


Måndag

Och det är verkligen måndag. helt seg i huvudet och jag försov mig i morse!! Kom lite sent till dagmamman tom! Men inte så farligt. Tur att jag duschade igår kväll för det hade jag inte hunnit! Idag är det dagmammefotografering! Alla var så söta och uppklädda idag. Lilla E har skjorta på såklart! Fast den hade blitt lite kort i ärmarna. Jag köpte ju en ny skjorta i lördags men jag tycker alltid nya kläder luktar lite skumt och så kan det finnas kemikalier kvar så jag brukar tvätta dom innan dom används, men jag hann inte med det igår. Det märks nog inte så farligt=)

Igår gjorde jag klart kanintröjjan så stampe behöver inte frysa mer. HAnn inte få till någon bild så jag tar det sen. Jag har nu bara en ärm kvar till min bolero, och så det värsta! Resårkanten! USCH! JAg tycker det är så svårt att få till det snyggt! Kan nog behöva lite hjälp där, MAria!


Tittut bakom locket! Frukostbestyr. Kesolock är bra leksaker=)
Hej så länge!

Äventyr!

Ibland blir livet lite extra spännande.
Som när man står utan folk inför Äventyret. Men problem är till för att lösas och ibland är det bara så. Allt hinns inte med, och då får man faktiskt ta bort något. Så. Idag är det Tacksägelsedagen. Det passar ju bra att prata om tacksamhet istället för Josefs drömmar då till exempel. Bra=)

Idag lyssnade jag på morgonpasset helg i P3 i kanske 5 minuter. det var faktiskt väldigt intressanta 5 minuter. Tydligen håller en reporter (Niklas) på att läsa Bibeln. Hmmm. den initiala bibelkunskapen ligger lite på minus... jättespännande. Han hade då börjat från början, men efter ett tag hade han hoppat runt lite och hamnat i Romarbrevet. (Paulus är ju jättelätt att begripa när man inte läst bibeln förut och så...) Hur som helst. han funderade och hade några frågor. så han ringde till en präst. Det var en kvinna från Sv K. Hon verkade klok och var duktig på att prata i radio, även om hon ibland slängde sig med lite väl mycket "kyrkord". Frälsta, nåd, rättfårdighet och barmhärtighet är kanske inte alldeles enkelt. men hon var bra. De pratade lite om synd och hon sa bra saker. Det gjorde mig glad att de seriöst tog någon som unde formulera sig och som faktiskt sa något som lät vettigt. annars kan de vara duktiga på att ta någon som är extremt konservativ eller extremt liberal. men hon gjorde det bra. Cred till henne. vet inte vad hon hette, tyvärr. ska ta reda på det. Sedan pratade de två programledarna (som jag ibland kan störa mig lite på) bort det hela. Det var ju synd, (höhö) men man får väl hoppas att det vettiga fastnade och deras svammel bara blev just svammel. sedan kom en låt och vi var tvugna att duscha. Ska försöka hitta sändningen på nätet och lyssna på helheten. det är ju spännande att man pratar om bibeln på radio. händer inte varje dag precis.

Så, igår var jag och lilla E i Stora Stan med Anna =) Fina fina! Det var undebart! Mycket snack, kaffe, shopping, bus och fniss! Gött att ha en son som är shoppingtokig han också=)

Nu blire Äventyr!
HEJ!

Lilla Es kofta



Här är lite bättre bilder på den virkade koftan än de som var från mobilen.

Virkad mössa i small och Large


Den här virkade mössan är gjord i Fabel - ett fantastiskt garn som man direkt känner igen. det finns i flera färgställningar. älskar det garnet. en mössa fick Lilla E och en större modell fick svärfar. så att de kan åka sportbil tillsammans. fint.

Pannband och Handledsvärmare i Eco-ull


Ett pannband och ett par arm/hanvärmare i Eco-ull! jättehärligt garn. Handledsvärmarna är hämtade från en bok med stickade och virkade accessoarer från Ica. De fick farmor sedan. Pannbandet har jag gjort på frihand men med mönster från boken som grund. Rosen är tex hämtad därifrån. Pannbandet fick min ömma moder.


Linas Halsduk

JAg tänkte Lägga upp lite arbeten. Nu när jag sitter vid rätt dator. Jag lägger upp ett arbete i Varje inlägg.
Slätstickad med stickor 9 HAlsduk med hjärta en snibb lälngst ned och "korvsnoddar" att knyta runt halsen. Alpacagarn. mysig och varm. JAg hade inget mönster till den, så jag är inte helnöjd med resultatet. dessutom gjorde jag den när jag precis börjat sticka så det är verkligen en nybörjarhalsduk, men jag hoppas LIna uppskattar tanken;)

efter

sushi mår man bra=)

lunch i magen har gjort att jag fått skrivit på min miniföreläsning. det var välbehövligt.

just nu sitter jag och längtar till på lördag. då ska jag äntligen få krama på AnnaPanna igen! Det var över en månad sedan vi sågs. det är på tok för längesedan.


Jag har börjat p åen fruktsallad i Amigurumi. =) det är jättekul för det går så himla fort. men jag behöver fler färger på garnet och så gick min rundsticka nr 4 sönder mitt i arbetet igår kväll. =/ jag får åka till garnaffären på hemvägen tror jag!

Over and out!

Idag är det

öööhm... torsdag?... eller?

Jag är helt seg i huvudet, verkligen. det är tröttsamt. man får liksom inget gjort då. =/ Jag blir mer och mer irriterad på mig själv när jag vet att jag borde göra en massa men inte kan få till hur det ska bli gjort. fis.

Har haft morgonmöte med A. Snackat en del allvar och en hel del strunt. som det brukar bli=) Det är skönt på nåt vis att komma till jobbet på morgonen, jag är mer motiverad att arbeta då, än om jag dräller in sent. Nu ska jag göra en lista tror jag.
Saker som behöver göras:

* maila alla ledare om ledarfesten den 14/10
* Lägga upp en strategi för musikalrepet imorgon
* köpa rättvisemärkt fika till morgondagens café.
* Skriva på min "miniföreläsning" om barn med särskilda behov.
* jobba på häftet till JKUs ledare
* Börja be för predikan den 7 nov.
* fundera på vad jag ska prata om imorgonkväll

Helt fel ordning, men detta måste bli gjort rätt snart ändå. En del typ nu... bra... Dessutom en mycket viktig punkt:

* ÄT LUNCH, männska!

Jag är nämligen ganska hungrig börjar bli.
Nu går jag och köper mat. Och därmed basta.'

Hej så länge! 


hmm

Jag har sp vansinnigt svårt att få något gjort. jag borde verkligen skriva på mitt ledarmatrial... men, det känns så himla segt idag. Hjärnan har typ kollapsat eller nåt. =( Får försöka ta mig i kragen. Jag måste ringa några samtal i alla fall. Imorgon blir det kanske mer ordnign på mig! =/

Hej hej!

Vad roligt!

Att folk hittar hit=)
Farmor var jättteglad igår, efter kalaset, hon hade inte sovit på flera nätter för hon var så nervös att det inte skulle komma någon. Detta är ju första födelsedagen sedan farfar dog så hon var nog rädd att hon skulle bli lite ensam. Men icke! Ca 30 personer kom det under dagen! Inte illa när man fyller 85 år inte! =) Glad.

Tänkte jag skulle visa några saker:

Den här Perumössan är ett av mina första seriösa stickprojekt. jag gjorde den förra hösten. Nu är den i en fin liten tjejs ägo. hoppas den värmer denna vintern också! Det är ett enkelt mönster som går snabbt att göra. från erika knights bok sött stickat. Barn och "mamma" kläder, finns att låna på Lindome bibliotek! mycket fina saker!Stickat i Novita Helen. Låter som att novita är en favorit. Inte riktigt. det är ett billigt garn med en hel del akryl om passar till tex, sockar, barnkläder som behöver vara slitstarka och kunna tvättas i maskin. Jag stickar gärna i ett riktigt fint garn men det är hur det känns mot huden, om det verkar vara okej kvalitet och vad det kostar som är mest avgörande för mig. Bommulsgarner är en storfavorit!

Den här goa tröjjan är virkad! Det är ingen superbild. men jag får lägga upp en bättre sen. jag har inte nån vidare kamera i telefonen! den är virkad i ljusblåt oh svart bomulsgarn som är ganska tjockt. den värmer gott och är superfin på Lilla E. Den gick lätt att virka. det är smidigt tycker jag, det går så snabbt! Mönstret är från en söt bok med virkade barnkläder som jag hittat billigt på Ica. Färgerna och garnet är dock inte samma.

Dessa strumpor stickade jag till Emily i våras. det är världens enklaste modell. utan hälkrångel! Den sitter fint på foten med hjälp av spiralmönstret! Dessutom gick det ganska snabbt. för att vara första socka ever så blev jag nöjd!

nu får det räcka för nu. Jag måste jobba lite tror jag=) det är så kul att blogga bara=)!!
kram på er!

Födelsedagsbarnet

Älskade Farmor.
Min styrka.
Min klippa.
Den finaste Farmor som finns!
Jag älskar Dig!
Farmor med födelsedagspresent

Virkad sjal, Garn; Novita Fiesta. tre nystan a 100 g. virkad med virknål 7 mm. Ett enkelt mönster med vartannat varv stolpar och vartannat varv stolpar och luftmaskor, bildar hålmönstret. Mycket nöjd. I och med att man inte ökar i kanterna i början och slutet blir de som en liten rullkrage vid nacken, den ligger snyggt över axlarna och faller inte av. Ska komplettera med en sjalnål som jag ska köpa i stan på lördag. med A=)
Present 2:

Handledsvärmare i samma garn men en ljusare nyans. Resårstickning, mossstickning och en avslutning med rätstickning längst upp. enkelt eget mönster. stickor 7. de sys ihop i "tumsidan". Farmor fryser ofta om händerna och de blir sköna nu på hösten.
Massor med gäster och i farmors öga syns en liten tår.
Fint med många vänner när man fyller 85!

Nu fortsätter festen! Tack för nu!

Hurra

Hurra för farmor idag! befinner mig för tillfället på 85 årskalas! Det är kul att se gamla farmor livas upp av alla vänner och bekanta som väller in!

Bild på födelsedagsbarn med presenter kommer senare, förhoppningsvis ikväll!

Hej!

Nu...

...händer det.
Jag ska lägga upp bilder. =)
Idag var Jag och E på "Kyrkis" Apelgårdens öppna förskola här i kållered. det var ok. de hade ett "bollhav och en russelkana, så Elias var nöjd.=)
PÅ kyrkis
kyrkis
Sen när pappa kommit hem skulle vi gå ut och klippa gräset. det blev en hel del äppleätande också. mums!

Slut på detta inlägg. lägger upp lite stick bilder på handarbeteskategorin!
Héj!

RSS 2.0