ojojoj

Jag är verkligen inte bra på det här med att ta mig tid för bloggning... men men. här kommer ett inlägg iaf.

Idag fick jag och E vara hemma, för dagmammorna hade hundra barn var ungefär så vi tyckte det var lika bra vi var hemma! På förmiddagen gick vi till lekplatsen och så kom Gamlafarmor ut och pratade med oss. Och bjöd på kaffe. =) tack för det! Vi gick förbi Öppna Förskolan också men de skulle stänga så vi gick inte in. Pratade lite med L iaf. Sen kom Linzen på lunch och så gick vi på promenad. gick till Pärlan så klart och köpte lite mininystan till Yummi ´gurumisarna. fick låna en härlig virkbok av Signe (hur länkar man??) och den är full med mat! Underbart till barn i julklapp! små frukter och smörgåsar och annat.=)

jag lovade ju bilder så jag ska försöka hitta något. men nu har jag fel dator så det får bli sen iaf. :/

Har stickat baksidan av kanintröjjan och börjat på framsidan. Det går så illa fort när det är puttigt! Hittade mönster på söta nalledräkter i tidning också. det kan bli nåt. 

Nu ska jag på möte snart så nu får jag kila.
hej så länge! 

bilder

får komma lite senare, för jag orkade inte starta datorn igår och nu glömde jag både kamera och kabel hemma:/

igår tog iaf. E&E en promenad framåt eftermiddagen när E hade gråtit sovit ätit och badat färdigt (puh!) Vi gick i solen till Pärlan! Kållereds tärngsta garnbutik! Vi var fyra vuxna och E som trängdes  med diverse handarbeten på ca 7 kvadrat eller nåt! men alla gick därifrån nöjda med sina inköp=)
Jag köpte två jättesöta gosekaniner med tillhörande garnnystan och stickbeskrivning till en gosekaninsteröja i ett litet "kit". köpte en blå och en rosa (tröjorna alltså) att ge bort till någon i julklapp. har inte bestämt riktigt till vem ännu bara. Jag har redan börjat med den blå. =) snabbt går det ju också när dte är så smått.=)

Jag har nästan stickat färdigt alla delar till en bolero. bara en bit kvar på ena fram stycket, små ärmar och en resårkant kvar. den verkar bli lagom och riktigt snygg om jag får säga det själv.
jag ska försöka lägga upp lite bilder senare.

under tiden kan ni ju hålla till godo med en storkofta som jag stickade till fina A i födelsedagspresent. är nöjd.


Nu får det rävka för nu, sitter ju faktiskt på jobbet! ;)
Hej så länge

Jag vill

Jag vill verkligen kunna blogga...
jag tycker det verkar roligt och givande.
men hur sjutton gör man?
Jag har därför bestämt mig för att försöka en ny vinkel. Jag ska bli en nischbloggerska och skapa ett ställe där jag kan visa vad jag gör med händerna. Dvs. saker jag stickat, virkat, sytt eller så. så håll till godo, jag ska göra mitt bästa för att uppdatera.

nu ska snart lillkillen hämtas hos dagmamman och jag borde göra några sista förberedelser för kvällen.

Hej så länge.


RSS 2.0